Samen zijn we sterker!

Het doel van Partner-Netwerk is ICT en Telecom partners te ondersteunen bij het succesvol aanbieden van solide telecom diensten. Partner-Netwerk levert alleen aan resellers en niet direct aan eindklanten. We helpen eindklanten wel bij het vinden van de juiste partners en bieden daarnaast een overzicht van alle geregistreerde en gecertificeerde partners. Een bij Partner-Netwerk geregistreerde ICT en Telecom partner heeft toegang online documentatie en gratis basis verkoop en technische trainingen en prachtige wholesale diensten. Deze diensten zijn gebaseerd op in de praktijk bewezen fabrikanten en leveranciers waarmee onze partners met minimale operationele druk het product portfolio kunnen verbeteren en/of uitbreiden. Gecertificeerde partners krijgen hiernaast toegang tot de uitgebreide technische en verkoop trainingen met daarin een uniek commercieel groei programma (inclusief onze eigen slimme variant op lead-generatie zonder kosten per lead). Partner-Netwerk is een marktplaats voor betrouwbare ICT en Telecom partners. De combinatie van betrouwbare diensten voor een goede prijs met een goede marge lijkt vaak een droom maar is door slim samen te werken bij Partner-Netwerk een realiteit. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek, dan laten we u gelijk zien hoe dat eruit ziet!

 

ADSL/SDSL Internet

- Internet via de DSL verbinding als primaire verbinding of als backup!      

ADSL & SDSL

Er bestaan in de basis twee DSL varianten:

- Asymmetrisch (ADSL, ADSL2), waar de zendsnelheid niet gelijk is aan de ontvangstsnelheid. Deze wordt vaak gebruikt voor breedbandinternet.

- Symmetrisch (SDSL), waar de zend- en ontvangstsnelheid gelijk zijn. Deze wordt behalve voor breedbandig internet ook vaak gebruikt voor bedrijfsnetwerken. In dat geval wordt een SDSL-verbinding gemaakt vanaf de bedrijfsvestigingen naar de wijkcentrales, waar dan via het ATM-netwerk van een internetprovider speciaal voor dat bedrijf een virtueel netwerk wordt opgezet.

VDSL

De nieuwere variant, VDSL, kan zowel in symmetrische als in asymmetrische modus gebruikt worden, evenals de nieuwste DSL-variant, VDSL2. Deze technologie laat veel hogere doorvoersnelheden toe. Ook is de maximale afstand tot de centrale vergroot.
De term "xDSL" is de verzamelnaam voor diverse DSL-oplossingen zoals ADSL en SDSL.

DSL Backup

ADSL of SDSL is in een aantal gevallen als backup internet verbinding een goede oplossing. Deze verbinding kan fysiek over een andere pad lopen (bijvoorbeeld naar een andere wijkcentrale) dan uw primaire internet verbinding waardoor de invloed van onderbrekingen op hun huidige verbinding beperkt blijven.

Bestel via het Partner-Netwerk de DSL verbindingen voor uw klanten en geniet van de snelle oplevering, goede ondersteuning en scherpe tarieven. 

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Glasvezel

- Niet alleen meer dan voldoende capaciteit gecombineerd met goede stabiliteit, maar nu ook nog eens voor een scherpe prijs!

Glasvezel (tot 1Gbps)

De snelheid van het glasvezelnetwerk is ongeëvenaard met een maximale downloadsnelheid tot 1 Gbps. Wilt u uw internet bandbreedte niet delen met anderen, dan kunt u optioneel kiezen voor een bandbreedte garantie. Afhankelijk van uw wensen kunt u met ons verschillende types Service Level Agreements (SLA) afspreken. Overstappen naar glasvezel is heel eenvoudig! Wij zorgen voor de levering van een nieuwe glasvezelaansluiting. U hoeft zich geen zorgen te maken over de aanleg en de eventuele graafwerkzaamheden want onze projectmanagers begeleiden dit gehele traject. Nadat wij uw nieuwe verbinding werkend en getest hebben opgeleverd kunt u zelf een geschikt moment kiezen om uw oude lijnen op te zeggen. Zo wordt de continuïteit van uw internetverbinding gewaarborgd.

- Ultrasnel internet met up- en downloadsnelheid tot 1 Gbps
- Hoge betrouwbaarheid dankzij ons eigen glasvezelnetwerk
- Eenvoudig al uw diensten combineren op één aansluiting

De stabiele glasvezel verbinding heeft voldoende capaciteit om een basis te bieden voor al uw huidige en toekomstige ICT diensten.


Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

- Beveiliging binnen en buiten uw kantoor via IP camera's
- VoIP telefonie en Cloud bellen
- Online backup
- Alarm over IP
- Cloud firewalls
- IPTV
- Cloud receptionists
- Fax over IP
- Nog veel meer..
 

Specificaties

Bandbreedte : tot 1000Mb/s
Bandbreedte garantie (overboeking) : 1:1
Aantal IP-adressen : 8 (standaard)
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kabel

- Partner-netwerk heeft verbinding met de meeste kabelexploitanten en kan uit hun gehele assortiment de beste verbindingen voor u samenstellen.

De (coax)kabel heeft in Nederland geografisch een hele sterke dekking en kan een meer dan uitstekend (backup) alternatief zijn op de DSL infrastructuur van partijen als KPN. De meeste kabelexploitanten (Ziggo, UPC, etc.) bieden aantrekkelijke totaalpakketten. Nadeel van de kabel is dat er beperkte vrijheid van alternatieve dienstenaanbieders bestaat.

De kabel levert abonnementen met veel hogere snelheden dan ADSL én komt over het algemeen veel dichter in de buurt van de beloofde snelheid. Op het kabel netwerk leveren we op dit moment overal internet tot wel 500 Mbit/s voor zakelijke klanten. Ruim voldoende voor intensief internetgebruik. Als het nodig is, verhogen we probleemloos de internetsnelheid. Tijdens testen hebben we al snelheden bereikt van meer dan 4,7 Gbit/s (4700 Mbit/s). Een recent onderzoek door TNO toonde zelfs aan dat ons netwerk wat snelheid betreft kan groeien tot 10 Gbit/s. Dat is ruim 60 keer sneller dan we nu al leveren.

De snelheid van ADSL is gemiddeld de helft van wat de ADSL-aanbieder belooft. Dat komt onder andere omdat de snelheid bij ADSL afneemt naarmate je verder van de wijkcentrale woont. Een aantal partijen biedt ook televisie via ADSL: IPTV. Bij de snelste ADSL-abonnementen gaat de bandbreedte die nodig is voor IPTV af van de bandbreedte voor internet. TV-kijken heeft dus in dat geval invloed op de snelheid die je ervaart bij het internetten. Bij kabel zijn televisie en internet gescheiden en speelt dat probleem niet.

ISDN/Analoog

- Ouderwets betrouwbaar, altijd bereikbaar en ideaal als backup!                  

Analoge telefoonlijn

Met een analoge telefoonlijn wordt er op analoge wijze data of spraaksignalen tussen twee of meerdere locaties getransporteerd. Deze lijn kan maar door één dienst tegelijk gebruikt worden. Je kunt dus niet tegelijk bellen en faxen. Het is wel mogelijk om tegelijk gebruik te maken van telefonie en ADSL. Dit komt doordat bij het aansluiten van een ADSL verbinding over de analoge telefoonlijn gebruik wordt gemaakt van een splitter welke de telefoonlijn in twee banden splitst: één voor de telefoonlijn en één voor de ADSL verbinding.

 

ISDN telefoonlijn

Met een ISDN telefoonlijn (Integrated Services Digital Network) heb je niet één gewone telefoonlijn, maar heb je de beschikking over twee digitale kanalen waarmee je tegelijk kunt bellen en internetten of bellen en faxen. Je hebt een ISDN1- en ISDN2-aansluiting, welke de volgende kenmerken hebben: - Bij ISDN1 heb je de beschikking over 2 telefoonnummers op 1 kanaal, waar je bij ISDN2 4 telefoonnummers op 2 kanalen kunt gebruiken. - Bij ISDN2 heb je per nummer de beschikking over een eigen voicemail box en is intern doorverbinden mogelijk. - Bij allebei de aansluitingen krijg je gratis nummerweergave en kun je wisselgesprekken voeren.

Technology Partners


3CX

VM Distributeur


PortaOne

Cloud PBX

Acme Packet

SIP Proxy

Veelgestelde Vragen

Het Partner-Netwerk kan als onafhankelijke partij u helpen bij het vinden van de juiste partner. Aan de hand van de resultaten van een voor u samengestelde vragenlijst bepalen we het profiel waarmee we de meest geschikte geregistreerde of gecertificeerde partner voor u vinden. Neem contact met ons op via deze website of bel ons op nummer 020-2154085.
De dienst is speciaal ontwikkeld om u als ICT en Telecom partner professioneel te ondersteunen bij een aantal dagelijkse uitdagingen. Bij Partner-Netwerk lossen we de veel voorkomende problemen op en heeft u als geregistreerd partner recht op een aantal basis trainingen. Indien gewenst nemen we uw bedrijf ook op in het online ICT en Telecom partner overzicht.
De registratie bij Partner-Netwerk kost 50 euro per maand. Hiervoor krijgt u o.a. toegang tot trainingen en wholesale diensten. 
Dat kan eenvoudig via uw telefoon door te bellen naar 020-2154085, of stuur uw verzoek per email aan info@partner-netwerk.nl.
Het is voor gecertificeerde partners mogelijk om diensten te leveren aan het Partner-Netwerk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Waar zitten we?

Ons hoofdkantoor is in Capelle aan den IJssel op de Cypresbaan 27. De volledige adres gegevens zijn:

Partner-Netwerk
Cypresbaan 27
2908 LT Capelle aan den IJssel
Nederland

We zijn eenvoudig met de auto te bereiken, laat het ons weten dan staat de koffie voor u klaar.

 

Over Partner-Netwerk

Het doel van Partner-Netwerk is om regionale Telecom en ICT resellers en service providers te ondersteunen bij het succesvol zijn in deze markt. De registratie of certificatie bij Partner-Netwerk brengt veel voordelen met zich mee, waaronder het delen van kennis en ervaring via trainingen, online documentatie en online trainingen. Kennis is macht, maar het delen van kennis is de kracht! Naast technische trainingen zijn er verschillende verkoop trainingen beschikbaar, want ook dat is een groot en belangrijk onderdeel van succes.