Samen zijn we sterker!

Het doel van Partner-Netwerk is ICT en Telecom partners te ondersteunen bij het succesvol aanbieden van solide telecom diensten. Partner-Netwerk levert alleen aan resellers en niet direct aan eindklanten. We helpen eindklanten wel bij het vinden van de juiste partners en bieden daarnaast een overzicht van alle geregistreerde en gecertificeerde partners. Een bij Partner-Netwerk geregistreerde ICT en Telecom partner heeft toegang online documentatie en gratis basis verkoop en technische trainingen en prachtige wholesale diensten. Deze diensten zijn gebaseerd op in de praktijk bewezen fabrikanten en leveranciers waarmee onze partners met minimale operationele druk het product portfolio kunnen verbeteren en/of uitbreiden. Gecertificeerde partners krijgen hiernaast toegang tot de uitgebreide technische en verkoop trainingen met daarin een uniek commercieel groei programma (inclusief onze eigen slimme variant op lead-generatie zonder kosten per lead). Partner-Netwerk is een marktplaats voor betrouwbare ICT en Telecom partners. De combinatie van betrouwbare diensten voor een goede prijs met een goede marge lijkt vaak een droom maar is door slim samen te werken bij Partner-Netwerk een realiteit. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek, dan laten we u gelijk zien hoe dat eruit ziet!

 

Succesvolle Interop tussen 3CX en de Nederlandse VoIP Provider Partner-Netwerk

Londen, UK en Hoofddorp, Nederland, 28 juni 2016 – 3CX, ontwikkelaar van de volgende generatie op software gebaseerde Unified Communications oplossing, is trots om na een succesvolle interop test het partnerschap met Partner-Netwerk aan te kondigen.

Partner-Netwerk levert diensten en ondersteuning aan regionale telecom en ICT resellers en service providers. Het bedrijf levert diensten zoals internet connectiviteit, IPTV en SIP trunking, en hiernaast uitgebreide technische en verkooptrainingen waardoor haar partners de verkoop vergroten en de klant tevredenheid verhogen.

De nauwe samenwerking zorgt ervoor dat Partner-Netwerk partners de hoge kwaliteit 3CX’s diensten kunnen combineren met de Partner-Netwerk Cloud diensten. De zakelijke markt geniet hierdoor van een UC oplossing die naast eenvoudig gebruik zeer schaalbaar en kosteneffectief is.

Deze nieuwe partnerschap zorgt er ook voor dat 3CX zicht verder kan uitbreiden in de Nederlandse en Europese markten, en brengt zo haar goede reputatie en innovatieve software tezamen met de superieure klanttevredenheid naar het brede portfolio van Partner-Netwerk haar zakelijke klanten.

Sebastian Balan, Regional Sales Manager Northern Europe verklaarde:

 

“Het partnerschap met Partner-Netwerk zal ervoor zorgen dat meer bedrijven in Nederland gebruik kunnen maken van onze zeer uitgebreide en kosten effectieve software gebaseerde telefooncentrale. Met de selectie van Partner-Netwerk hebben we de zekerheid dat 3CX klanten gebruik kunnen maken van betrouwbare SIP trunks en een uitmuntende aandacht voor klanttevredenheid, want daar is Partner-Netwerk momenteel bekend voor.”

Mark Patka, Partner-Netwerk CEO verklaarde:

We zijn trots om in Nederland gecertificeerd te zijn als officiële distributeur van 3CX. De Nederlandse VoIP markt ontwikkelt zich nog altijd snel en met voldoende prachtige uitdagingen. We geloven dat de 3CX oplossingen goed aansluiten op de huidige wensen van de markt, en hiernaast mooi aansluiten op de bestaande wholesale diensten. 3CX is een geweldig softwarepakket dat we combineren met onze Cloud hardware oplossing, zo creëren we de 3CX Hosted diensten waarmee partners een complete telefonie oplossing eenvoudig aan de zakelijke markt leveren. We zijn blij om te zien dat de eerste partners de eerste reeks van succesvolle 3CX Hosted PBX installaties in de Partner-Netwerk Cloud hebben afgerond.

Over 3CX (www.3cx.com)

3CX levert alleen aan het indirecte kanaal en is ontwikkelaar van de 3CX Phone System en 3CX WebMeeting. De 3CX Phone System voor Windows is een op software gebaseert open standaarden platform dat communicatie innoveert en traditionele telefooncentrales vervangt. 3CX Phone System verlaagd de telecommunicatie kosten en verhoogt de productiviteit en mobiliteit van de zakelijke wereld met 3CX Phone apps voor iOS, Android, Mac en Windows.

3CX WebMeeting is een eenvoudig te gebruiken Web conferencing oplossing dat WebTRC technologie gebruikt, hierdoor zijn extra plug-ins of lokale software niet nodig voor het gebruik. Browser-naar-browser communicatie, click2call en geavanceerde online classroom functies zijn een aantal van de populaire features van 3CX WebMeeting.

3CX heeft wereldwijd al ruim 30,000 klanten, bedrijven en orginsaties die allemaal de 3CX telefooncentrale gebruiken. Een aantal voorbeelden zijn bekende bedrijven zoals Boeing, McDonald’s, Hugo Boss, Ramada Plaza Antwerp, Harley Davidson, Wilson Sporting Goods en Pepsi. 3CX heeft kantoren over de gehele wereld, waaronder in de V.S., Engeland, Duitsland, Hong Kong, Zuid Afrika, Rusland en Australie. Bezoek 3CX op FacebookTwitter en Google+.

Over Partner-Netwerk (www.partner-netwerk.nl)

Partner-Netwerk is een van de snelst groeiende technologie bedrijven in de Benelux wholesale markt. Ze makten gebruik van de traagheid van de grote marktleiders, en de aanhoudende snelle ontwikkelingen in de telecom markt. Partner-Netwerk gebruikt een verbeterde versie van het partner model om zo met haar partners sterke langdurige relaties op te bouwen, en tegelijkertijd de klanttevredenheid van de partner haar klanten te verhogen. Partner-Netwerk levert betrouwbare wholesale IP diensten zoals internet (glasvezel, kabel, DSL, 4G,  ISDN), IPTV en VoIP oplossingen zoals white label SIP trunking, Cloud PBX en de 3CX Hosted Diensten.

Partner-Netwerk combineert infrastructuur, software, IT Diensten en enthousiaste mensen om zo waardevolle Diensten te creëren voor haar white label partners. Partner-Netwerk staat bekend voor de hoge klant tevredenheid, uitmuntende Technische ondersteuning en betrouwbare diensten. Hiermee maken ze een groot verschil voor uiteindelijke gebruikers van de diensten. Het gepassioneerde team heeft de kunst van het luisteren omarmt, door zowel naar klanten als naar haar leveranciers te luisteren. Deze input combineren ze met een stoot van ervaring en kennis waardoor de wensen van de klant kunnen worden vertaald naar perfect passende oplossingen.

 

 

 

3CX partner application

3CX Partner Application Form

Partner with 3CX and join the booming VoIP PBX market by selling 3CX Phone System for Windows b the award-winning IP PBX that reduces telecommunications costs, increases mobility and productivity.

We are a 100% channel company and our partner program has been recognised by CRN as an elite program for IT resellers looking to increase their revenue.

To qualify for the 3CX Partner Program you need to be an IT resellers that resells computer hardware, software or services and sell a minimum of 1 license per 6 months. As an active 3CX Partner you will be entitled to a free NFR license, Free Certification and Partner Training events which are held worldwide.

After filling in the below form, we will review your application within two business days.

* required information

 

 

Company:  *
Address 1:  *
Address 2:
Address 3:
City:  *
State:
Zip/Post code:  *
Country:
Telephone:  *
Fax:  *
Contact First Name:  *
Contact Last Name:  *
Email:  *
Website URL:
Please use format: http://www.mywebsite.com
 *
VAT number (for EU companies):
Sales contact person:  *
Sales contact email:  *
Support contact:  *
Support contact email:  *
Do you have an Online Webshop?  Yes  No
Do you provide phone support?  Yes  No
   
Is the location/company you listed a satellite office or division?  Yes  No
   
Year company founded:  *
   
What are your companybs annual sales?
   
What is your companybs primary business?
   
How many employees does your company have?
   
Have you installed and configured 3CX Phone System?  Yes No
Are you working with an existing 3CX distributor? If so, who?
   
Do you sell VOIP equipment? If yes which
   
Notes / Comments:
   
   
  You will be directed to the 3CX terms and conditions page. Agree to the terms and conditions in order to finish the application process.

Trainingen

- Het kennisniveau van onze partners maakt het verschil, zowel bij de verkoop als techniek.

Partner Training

Met onze technische en verkoop trainingen verhogen we het kennisniveau en daarmee ook de uiteindelijke ervaring van de klanten van onze gecertificeerde partners. Na de trainingen is er ook ruimte voor specifieke vragen en klant cases.

Er zijn een aantal trainingen beschikbaar en worden 1x per kwartaal gegeven op onze locatie in Hoofddorp.

Verkoop
- Basis verkoop training
- Geavanceerde verkoop training

Techniek
- Basis technische training
- Geavanceerde technische training

Het is ook mogelijk om trainingen op locatie van onze partners te verzorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Online backup


- Een veilig en volledig geautomatiseerde dienst, de backupdata blijft in Nederland!   

Wat is Online Back-up?

Bij Online back-up (ook wel Remote Data Backup of Internet Backup genoemd) worden bestanden van de PC, laptop of server via internet automatisch opgeslagen op een andere locatie. Online back-up is een alternatief voor bijvoorbeeld een backup door middel van tapestreamers, externe discs, CD/DVD’s of Zipdrives. Alhoewel deze traditionele methodes heel effectief kunnen zijn, zijn er mensen en apparaten voor nodig om ze uit te voeren. Een online back-up kent deze problemen niet. Bij brand of een andere calamiteit staan de gegevens veilig op de externe locatie.

Wist u dat na data verlies, 60% van de bedrijven failliet gaan binnen 6 maanden! Belangrijkste oorzaken van dataverlies:

36% = Hardware falen
29% = Menselijk falen
18% = Diefstal
9% = Virussen
8% = Data migratie

Waarom je bedrijfscontinuïteit verzekeren met Online Backup van het Partner-Netwerk?

Veiligheid

- De data wordt op militair niveau versleuteld rxcentre24 op uw systemen voordat deze verzonden en opgeslagen wordt in het zwaarbeveiligd datacenter in Amsterdam.
- Data zowel lokaal als buiten uw bedrijfspand opgeslagen.
- Het datacenter is gecertificeerd volgens de hoogst mogelijke ISO certificeringen.

Betrouwbaar

- Altijd beschikking over uw data.
- Elke dag een automatische backup.
- Online backup werkt zonder dat u er omkijken naar heeft. U hoeft geen tape of harddisk meer te wisselen voor de correcte werking van de backup.

Snelheid

- Backup in minuten i.p.v. uren.
- Met online backup kunt u snel data uit uw backup terugzetten. Lange zoektijden behoren tot het verleden.

Efficient ICT ontzorgd

- 24/7 snelle backup en restore mogelijkheid.
- Bepaal zelf tot hoe ver u terug wilt gaan om bestanden terug te halen incl. versiebeheer.
- Mogelijkheid tot archivering.
- Eenmalig een full backup, hierna worden alleen de gewijzigde data gebackupped.

Betaalbaar

- Transparante kosten.
- Geen hoge investering nodig voor eigen backup apparatuur & software.
- Door het gebruik van online backup bespaart u op kosten voor monitoring, onderhoud & energie.
- Betaal alleen voor wat u gebruikt.

Technology Partners


3CX

VM Distributeur


PortaOne

Cloud PBX

Acme Packet

SIP Proxy

Veelgestelde Vragen

Het Partner-Netwerk kan als onafhankelijke partij u helpen bij het vinden van de juiste partner. Aan de hand van de resultaten van een voor u samengestelde vragenlijst bepalen we het profiel waarmee we de meest geschikte geregistreerde of gecertificeerde partner voor u vinden. Neem contact met ons op via deze website of bel ons op nummer 020-2154085.
De dienst is speciaal ontwikkeld om u als ICT en Telecom partner professioneel te ondersteunen bij een aantal dagelijkse uitdagingen. Bij Partner-Netwerk lossen we de veel voorkomende problemen op en heeft u als geregistreerd partner recht op een aantal basis trainingen. Indien gewenst nemen we uw bedrijf ook op in het online ICT en Telecom partner overzicht.
De registratie bij Partner-Netwerk kost 50 euro per maand. Hiervoor krijgt u o.a. toegang tot trainingen en wholesale diensten. 
Dat kan eenvoudig via uw telefoon door te bellen naar 020-2154085, of stuur uw verzoek per email aan info@partner-netwerk.nl.
Het is voor gecertificeerde partners mogelijk om diensten te leveren aan het Partner-Netwerk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Waar zitten we?

Ons hoofdkantoor is in Capelle aan den IJssel op de Cypresbaan 27. De volledige adres gegevens zijn:

Partner-Netwerk
Cypresbaan 27
2908 LT Capelle aan den IJssel
Nederland

We zijn eenvoudig met de auto te bereiken, laat het ons weten dan staat de koffie voor u klaar.

 

Over Partner-Netwerk

Het doel van Partner-Netwerk is om regionale Telecom en ICT resellers en service providers te ondersteunen bij het succesvol zijn in deze markt. De registratie of certificatie bij Partner-Netwerk brengt veel voordelen met zich mee, waaronder het delen van kennis en ervaring via trainingen, online documentatie en online trainingen. Kennis is macht, maar het delen van kennis is de kracht! Naast technische trainingen zijn er verschillende verkoop trainingen beschikbaar, want ook dat is een groot en belangrijk onderdeel van succes.