Persbericht: 28 juni 2016

Succesvolle Interop tussen 3CX en de Nederlandse VoIP Provider Partner-Netwerk

Londen, UK en Hoofddorp, Nederland, 28 juni 2016 – 3CX, ontwikkelaar van de volgende generatie op software gebaseerde Unified Communications oplossing, is trots om na een succesvolle interop test het partnerschap met Partner-Netwerk aan te kondigen.

Partner-Netwerk levert diensten en ondersteuning aan regionale telecom en ICT resellers en service providers. Het bedrijf levert diensten zoals internet connectiviteit, IPTV en SIP trunking, en hiernaast uitgebreide technische en verkooptrainingen waardoor haar partners de verkoop vergroten en de klant tevredenheid verhogen.

De nauwe samenwerking zorgt ervoor dat Partner-Netwerk partners de hoge kwaliteit 3CX’s diensten kunnen combineren met de Partner-Netwerk Cloud diensten. De zakelijke markt geniet hierdoor van een UC oplossing die naast eenvoudig gebruik zeer schaalbaar en kosteneffectief is.

Deze nieuwe partnerschap zorgt er ook voor dat 3CX zicht verder kan uitbreiden in de Nederlandse en Europese markten, en brengt zo haar goede reputatie en innovatieve software tezamen met de superieure klanttevredenheid naar het brede portfolio van Partner-Netwerk haar zakelijke klanten.

Sebastian Balan, Regional Sales Manager Northern Europe verklaarde:

 

“Het partnerschap met Partner-Netwerk zal ervoor zorgen dat meer bedrijven in Nederland gebruik kunnen maken van onze zeer uitgebreide en kosten effectieve software gebaseerde telefooncentrale. Met de selectie van Partner-Netwerk hebben we de zekerheid dat 3CX klanten gebruik kunnen maken van betrouwbare SIP trunks en een uitmuntende aandacht voor klanttevredenheid, want daar is Partner-Netwerk momenteel bekend voor.”

Mark Patka, Partner-Netwerk CEO verklaarde:

We zijn trots om in Nederland gecertificeerd te zijn als officiële distributeur van 3CX. De Nederlandse VoIP markt ontwikkelt zich nog altijd snel en met voldoende prachtige uitdagingen. We geloven dat de 3CX oplossingen goed aansluiten op de huidige wensen van de markt, en hiernaast mooi aansluiten op de bestaande wholesale diensten. 3CX is een geweldig softwarepakket dat we combineren met onze Cloud hardware oplossing, zo creëren we de 3CX Hosted diensten waarmee partners een complete telefonie oplossing eenvoudig aan de zakelijke markt leveren. We zijn blij om te zien dat de eerste partners de eerste reeks van succesvolle 3CX Hosted PBX installaties in de Partner-Netwerk Cloud hebben afgerond.

Over 3CX (www.3cx.com)

3CX levert alleen aan het indirecte kanaal en is ontwikkelaar van de 3CX Phone System en 3CX WebMeeting. De 3CX Phone System voor Windows is een op software gebaseert open standaarden platform dat communicatie innoveert en traditionele telefooncentrales vervangt. 3CX Phone System verlaagd de telecommunicatie kosten en verhoogt de productiviteit en mobiliteit van de zakelijke wereld met 3CX Phone apps voor iOS, Android, Mac en Windows.

3CX WebMeeting is een eenvoudig te gebruiken Web conferencing oplossing dat WebTRC technologie gebruikt, hierdoor zijn extra plug-ins of lokale software niet nodig voor het gebruik. Browser-naar-browser communicatie, click2call en geavanceerde online classroom functies zijn een aantal van de populaire features van 3CX WebMeeting.

3CX heeft wereldwijd al ruim 30,000 klanten, bedrijven en orginsaties die allemaal de 3CX telefooncentrale gebruiken. Een aantal voorbeelden zijn bekende bedrijven zoals Boeing, McDonald’s, Hugo Boss, Ramada Plaza Antwerp, Harley Davidson, Wilson Sporting Goods en Pepsi. 3CX heeft kantoren over de gehele wereld, waaronder in de V.S., Engeland, Duitsland, Hong Kong, Zuid Afrika, Rusland en Australie. Bezoek 3CX op FacebookTwitter en Google+.

Over Partner-Netwerk (www.partner-netwerk.nl)

Partner-Netwerk is een van de snelst groeiende technologie bedrijven in de Benelux wholesale markt. Ze maken gebruik van de traagheid van de grote marktleiders, en de aanhoudende snelle ontwikkelingen in de telecom markt. Partner-Netwerk gebruikt een verbeterde versie van het partner model om zo met haar partners sterke langdurige relaties op te bouwen, en tegelijkertijd de klanttevredenheid van de partner haar klanten te verhogen. Partner-Netwerk levert betrouwbare wholesale IP diensten zoals internet (glasvezel, kabel, DSL, 4G,  ISDN), IPTV en VoIP oplossingen zoals white label SIP trunking, Cloud PBX en de 3CX Hosted Diensten.

Partner-Netwerk combineert infrastructuur, software, IT Diensten en enthousiaste mensen om zo waardevolle Diensten te creëren voor haar white label partners. Partner-Netwerk staat bekend voor de hoge klant tevredenheid, uitmuntende Technische ondersteuning en betrouwbare diensten. Hiermee maken ze een groot verschil voor uiteindelijke gebruikers van de diensten. Het gepassioneerde team heeft de kunst van het luisteren omarmt, door zowel naar klanten als naar haar leveranciers te luisteren. Deze input combineren ze met een stoot van ervaring en kennis waardoor de wensen van de klant kunnen worden vertaald naar perfect passende oplossingen.

 

 

 
Partner-Netwerk & 3CX
Breng uw bedrijfscommunicatie op een hoger niveau met de 3CX Phone System Hosted PBX

Neem nu het prijswinnend 3CX Phone System als hosted PBX en verlaag reiskosten en kosten voor telefonie met wel 80%. Verbeter de productiviteit met CRM integratie en vergevorderde unified Communications opties; verbeterde mobiliteit door gebruik te maken van de geavanceerde smartphone apps van 3CX. Transformeer uw zakelijke communicatie en zie uw onderneming groeien. Met de aangeboden 3CX hosted PBX is het mogelijk om het 3CX Phone System in de cloud te gebruiken en daarmee te besparen op hardware, licenties, installatie en onderhoud.

Reduceer telecom en reiskosten met wel 80%

 De 3CX Phone System hosted PBX bevat clients voor smartphones en Mac of Windows laptops wat ervoor zorgt dat gebruikers hun extensie mee kunnen nemen waar zij ook zijn, zonder bijkomende kosten! Verbind verschillende kantoren met elkaar en zorg voor een hefboom met lage beltarieven en SIP trunks. Met de geïntegreerde web conferencing functionaliteit op basis vanWebRTC, kunnen gebruikers overal face to face meetings met klanten en collega’s houden!

 •  Zorg voor een hefboom met lage belkosten met een Profider SIP trunk
 • Verbeter de productiviteit
 • Verbeterde mobiliteit, bereikbaar via één nummer
 • Neem vanaf iedere locatie deel aan face to face meetings

Uw eigen 3CX PBX in de Partner-Netwerk cloud

De 3CX hosted PBX is een ideale oplossing voor uw onderneming omdat u een dedicated PBX heeft zonder management overhead; en dat terwijl het volledig is afgescheiden en onaangetast is door andere gebruikers. Behoud de flexibiliteit om de 3CX on-premise versie aan te schaffen terwijl u data en instellingen in eigen beheer en onder uw controle houd. 

 • Uw eigen PBX – onaangetast door andere gebruikers
 • Schaalbaar – groei met uw onderneming naar de on-premise versie
 • Behoud controle over data en instellingen

Enterprise opties; unified communications

In veel gevallen zijn de opties van een hosted PBX beperkt of is er weinig flexibiliteit om de instellingen te configureren. Dit is niet het geval bij 3CX. Door gebruik te maken van de eenvoudige web-based management interface heeft u volledige toegang tot enterprise PBX en unified Communications:

 • IVR/Digitale receptioniste, volledig aanpasbaar
 • Wachtrijen/ingebouwde opties voor een contact center
 • Voicemail en fax naar de inbox, aanwezigheid
 • Geïntegreerde text berichten/chat
 • Video / inclusief web conferencing

3CX Hosted Voice 4

4 Gelijktijdige gesprekken 

Onbeperkt aantal extenties

CRM en Outlook integratie  

Bel voor meer informatie 

3CX Hosted Voice 8

8 Gelijktijdige gesprekken 

Onbeperkt aantal extenties

CRM en Outlook integratie
 

Bel voor meer informatie 

3CX Hosted Voice 16

16 Gelijktijdige gesprekken 

Onbeperkt aantal extenties

CRM en Outlook integratie  

Bel voor meer informatie 

 

 Wilt u ook Reseller worden van 3CX? Als Distributiepartner bieden wij u de mogelijkheid om het 3CX Portfolio aan uw klanten aan te bieden.
U kunt uw bedrijf HIER aanmelden voor het 3CX Parter Programma via het 3CX aanmeld folrmulier.

Voor meer informatie over 3CX neem contact met ons op of kijk op de website  3CX.nl