Hosted Voice

- IP Telefonie vanuit de Cloud is de flexibele manier van betrouwbaar zakelijk bellen!

De zakelijke functies van de traditionele telefooncentrales alleen dan gehost in de cloud. Het Partner-Netwerk Hosted PBX-platform zorgt ervoor dat u en uw klanten zonder hoge investering kunt instappen op een hoog niveau. Met deze oplossing hebben uw klanten geen telefooncentrale op kantoor meer nodig. Uw centrale is altijd online, bereikbaar en up2date. Het platform draait vanuit ons datacenter en hierdoor kunt u met uw telefoons vanaf iedere locatie zich aanmelden.

Hosted Voice Is dé oplossing voor bellen over internet en is beschikbaar in verschillende varianten. Zo is er altijd een oplossing voor uw persoonlijke situatie. Welke variant u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een betrouwbaar netwerk en hoge service tegen zeer voordelige tarieven.

Wat is VoIP?
VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Simpel gezegd betekent dit spraak (bellen) over het internet. U belt niet meer via het telefoonnetwerk van KPN, maar via de infrastuur van het Partner-Netwerk. Dit maakt bellen stukken voordeliger en view site u hebt meer mogelijkheden, terwijl de kwaliteit vergelijkbaar is met ISDN!

Verschillende varianten
VoIP is beschikbaar in de varianten SIP Trunking en Hosted Voice. Iedere variant heeft zijn eigen mogelijkheden. Zoekt u alleen een betrouwbaar VoIP-netwerk, dan is SIP Trunking een goede keuze. Wilt u gebruikmaken van mogelijkheden als verkort kiezen, wachtrijen en voicemail, dan kiest u voor de Hosted Voice oplossing.

Voordelig en gemakkelijk
Met Hosted Voice belt u over internet. Met een internetverbinding bent u al bereikbaar voor de hele wereld. Meer hebt u niet nodig! En komt u er toch even niet uit, dan staat de Partner-Netwerk Helpdesk altijd voor u klaar. Hosted Voice is niet alleen eenvoudig, maar ook nog eens erg voordelig. Wist u dat u onderling zelfs gratis belt?

Zoals u het wilt
De oplossingen van Partner-Netwerk zijn volledig schaalbaar. Of u nu één telefoonnummer nodig hebt of honderd, alles is mogelijk! Hosted Voice is er voor iedereen: van eenmanszaak tot MKB en grote organisaties. Onze oplossingen werken over ADSL, kabel en glasvezel en zijn gemakkelijk op maat te maken.

Waar u maar wilt
Overal waar u een internetverbinding hebt, kunt u bellen via Hosted Voice. En bent u onderweg, maar wilt u wel bereikbaar zijn op uw vaste nummer? Dan schakelt u uw telefoonnummer gewoon door naar uw mobiele telefoon. Gemak dient tenslotte de mens!

Neem contact met ons op voor meer informatie.