Veelgestelde Vragen

Vragen die vaak gesteld worden beantwoorden we hieronder....

Partner-Netwerk kan als onafhankelijke partij u helpen bij het vinden van de juiste partner. Aan de hand van de resultaten van een voor u samengestelde vragenlijst bepalen we het profiel waarmee we de meest geschikte geregistreerde of gecertificeerde partner voor u vinden. Neem contact met ons op via deze website of bel ons op nummer 020-2154085.
De dienst is speciaal ontwikkeld om u als ICT en Telecom partner professioneel te ondersteunen bij een aantal dagelijkse uitdagingen. Bij Partner-Netwerk lossen we de veel voorkomende problemen op en heeft u als geregistreerd partner recht op een aantal basis trainingen. Indien gewenst nemen we uw bedrijf ook op in het online ICT en Telecom partner overzicht.
De registratie bij Partner-Netwerk kost 50 euro per maand. Hiervoor krijgt u o.a. toegang tot trainingen en wholesale diensten. 
Dat kan eenvoudig via uw telefoon door te bellen naar 020-2154085 of stuur uw verzoek per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Het is voor gecertificeerde partners mogelijk om diensten te leveren aan het Partner-Netwerk. Neem contact met ons op voor meer informatie.