ADSL/SDSL Internet

- Internet via de DSL verbinding als primaire verbinding of als backup!      

ADSL & SDSL

Er bestaan in de basis twee DSL varianten:

- Asymmetrisch (ADSL, ADSL2), waar de zendsnelheid niet gelijk is aan de ontvangstsnelheid. Deze wordt vaak gebruikt voor breedbandinternet.

- Symmetrisch (SDSL), waar de zend- en ontvangstsnelheid gelijk zijn. Deze wordt behalve voor breedbandig internet ook vaak gebruikt voor bedrijfsnetwerken. In dat geval wordt een SDSL-verbinding gemaakt vanaf de bedrijfsvestigingen naar de wijkcentrales, waar dan via het ATM-netwerk van een internetprovider speciaal voor dat bedrijf een virtueel netwerk wordt opgezet.

VDSL

De nieuwere variant, VDSL, kan zowel in symmetrische als in asymmetrische modus gebruikt worden, evenals de nieuwste DSL-variant, VDSL2. Deze technologie laat veel hogere doorvoersnelheden toe. Ook is de maximale afstand tot de centrale vergroot.
De term "xDSL" is de verzamelnaam voor diverse DSL-oplossingen zoals ADSL en SDSL.

DSL Backup

ADSL of SDSL is in een aantal gevallen als backup internet verbinding een goede oplossing. Deze verbinding kan fysiek over een andere pad lopen (bijvoorbeeld naar een andere wijkcentrale) dan uw primaire internet verbinding waardoor de invloed van onderbrekingen op hun huidige verbinding beperkt blijven.

Bestel via het Partner-Netwerk de DSL verbindingen voor uw klanten en geniet van de snelle oplevering, goede ondersteuning en scherpe tarieven. 

Neem contact met ons op voor meer informatie.