Glasvezel

- Niet alleen meer dan voldoende capaciteit gecombineerd met goede stabiliteit, maar nu ook nog eens voor een scherpe prijs!

Glasvezel (tot 1Gbps)

De snelheid van het glasvezelnetwerk is ongeëvenaard met een maximale downloadsnelheid tot 1 Gbps. Wilt u uw internet bandbreedte niet delen met anderen, dan kunt u optioneel kiezen voor een bandbreedte garantie. Afhankelijk van uw wensen kunt u met ons verschillende types Service Level Agreements (SLA) afspreken. Overstappen naar glasvezel is heel eenvoudig! Wij zorgen voor de levering van een nieuwe glasvezelaansluiting. U hoeft zich geen zorgen te maken over de aanleg en de eventuele graafwerkzaamheden want onze projectmanagers begeleiden dit gehele traject. Nadat wij uw nieuwe verbinding werkend en getest hebben opgeleverd kunt u zelf een geschikt moment kiezen om uw oude lijnen op te zeggen. Zo wordt de continuïteit van uw internetverbinding gewaarborgd.

- Ultrasnel internet met up- en downloadsnelheid tot 1 Gbps
- Hoge betrouwbaarheid dankzij ons eigen glasvezelnetwerk
- Eenvoudig al uw diensten combineren op één aansluiting

De stabiele glasvezel verbinding heeft voldoende capaciteit om een basis te bieden voor al uw huidige en toekomstige ICT diensten.


Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

- Beveiliging binnen en buiten uw kantoor via IP camera's
- VoIP telefonie en Cloud bellen
- Online backup
- Alarm over IP
- Cloud firewalls
- IPTV
- Cloud receptionists
- Fax over IP
- Nog veel meer..
 

Specificaties

Bandbreedte : tot 1000Mb/s
Bandbreedte garantie (overboeking) : 1:1
Aantal IP-adressen : 8 (standaard)
Neem contact met ons op voor meer informatie.