Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


tiptel_ip_280

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

tiptel_ip_280 [2016/03/10 09:56] (huidige)
admin aangemaakt
Regel 1: Regel 1:
 +==== IP 280 ====
 +
 +De tiptel IP 280 is het instapmodel van de tiptel IP serie en beschikt over 2 SIP lijnen/ accounts, ideaal te gebruiken in een zakelijke omgeving.
 +Het telefoontoestel beschikt over uitstekende geluidskwaliteit dankzij de G.722 codec die High Definition (HD) geluid garandeert.Hierdoor klinkt elk gesprek zeer helder. Dit geldt ook tijdens handenvrij (Full-duplex) spreken.
 + 
 +Dankzij het 2-regelig display en de 4 menutoetsen,​ is de bediening van dit telefoontoestel zeer eenvoudig. Ook beschikt dit telefoontoestel over vele comfortfuncties,​ zoals voicemail, snelkiezen en wachtstand. De tiptel IP 280 is geschikt voor dragers van een gehoorapparaat (H.A.C.) en heeft de mogelijkheid om een headset aan te sluiten.
 +U kunt met de tiptel IP 280 eenvoudig al uw contactpersonen opslaan door gebruik te maken van het telefoonboek. In het lokale telefoonboek is ruimte voor 300 nummers en namen. Wilt u ruimte besparen? U kunt de tiptel IP 280 ook aan de wand monteren.
 + 
 +De tiptel IP 280 beschikt over o.a. action URL/URI, aanmaken van groepen in het telefoonboek en weergave aantal voicemail berichten.
 + 
 +De IP telefoon is een eco product doordat dit telefoontoestel gebruik maakt van een energiezuinige adapter, waardoor u het milieu en kosten bespaart.
 +
 +De tiptel IP 280 is interoperabel met o.a. 3CX, Asterisk, Avaya (DevConnect) en Broadsoft (BroadWorks). ​
 +Het volledige interoperabiliteitsoverzicht voor de tiptel IP 280 kunt u hier vinden.
 +
 +De tiptel IP 280 is interoperabel met verschillende Nederlandse Providers. ​
  
tiptel_ip_280.txt ยท Laatst gewijzigd: 2016/03/10 09:56 door admin