Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


xrs

XRS 5440 Multicell IP DECT basisstation

Het XRS 5440 MultiCell DECT basisstation vormt de basis van uw draadloze VoIP-telefoonsysteem. Dankzij het krachtige signaal en de zorgvuldige constructie kunt u vertrouwen op een grote dekking, goed en betrouwbaar werkend draadloos telefoniesysteem met een hoge schaalbaarheid. U kunt het XRS-systeem met vrijwel elke SIP-provider gebruiken die van de algemene standaards gebruikt maakt (vraag ons om advies). Het XRS MultiCell IP DECT telefoonsysteem is een professioneel telefoniesysteem geschikt voor de kleinere en grotere gebruiksomgeving. CallVoip Telefonie voorziet u desgewenst graag de het uitvoeren van een DECT-meting ter plaatse voor een zo optimaal mogelijke plaatsing van de apparatuur, en daarmee een zo optimaal mogelijk eindresultaat.

Product Highlights

  • schaalbaar van 1 tot 40 systemen, en tot 200 toestellen
  • 10 gelijktijdige gesprekken
  • groot DECT-bereik: ca. 50 meter binnenshuis, ca. 300 meter buitenshuis
  • vergroot het DECT bereik eenvoudig met één of meer DECT-repeaters
  • standaard voorzien van Power-over-Ethernet stroomvoorziening
  • LET OP: er wordt geen voeding meegeleverd!
  • voorzien van LED-statusindicatie
  • voorzien van ingebouwde webserver met gebruiksvriendelijke configuratiepagina

Eenvoudig schaalbaar naar max. 200 handsets
De XRS 5440 BASE is hét antwoord voor organisaties die zoeken naar een degelijke DECT oplossing. De XRS-IP DECT oplossing is professioneel, betrouwbaar en stabiel. Een belangrijk voordeel is dat het XRS-systeem zeer schaalbaar is, en met uw gebruiksomgeving kan meegroeien. Plaats extra basisstations om de gesprekscapaciteit (= aantal gelijktijdige ge voeren gesprekken) uit te breiden. (Zorg hierbij ook voor voldoende internet-bandbreedte.) Is uw dekking niet toereikend, breid dan eenvoudig en snel uit door één of meerdere XRS DECT repeaters te plaatsen. Uw systeem is aldus uitbreidbaar tot maar liefst 200 handsets!

XRS 5440 BASE: enkel voeding via PoE!
Het XRS 5440 MultiCell IP DECT basisstation is een apparaat met een compact design dat de ruimte in neemt van ca. 1 ordner. Het XRS 5440 basisstation wordt gevoed via Power-over-Ethernet - dit betekent dat het apparaat wordt gevoed door de aangesloten netwerkkabel. Hierdoor heeft u geen stopcontact nodig in de directe omgeving van de XRS 5440 . Het is echter wel noodzakelijk dat u over PoE-apparatuur beschikt (bv. PoE-switch of een PoE-injector).

OPtimale samenwerking tussen XRS IP DECT en uw eigen IP PBX!
De basis van uw XRS IP DECT telefoonsysteem vormt het XRS 5440 basisstation en één of meerdere XRS handsets (los aan te schaffen). Het systeem laat zich bijzonder eenvoudig installeren. Is de dekking van het DECT draadloze signaal niet voldoende, dan kunt u het bereik uitbreiden met de los verkrijgbare XRS 6200 Repeater. U kunt tot twee repeaters gebruiken per XRS 5440 BASE, die u in lijn (= achteréén) kunt zetten om het signaal te versterken. U registreert uw VoIP-accounts in het XRS basisstation. Hiertoe kunt u inloggen op de configuratiepagina van het XRS basisstation. Dit is niet complex - uw techneut zal het systeem snel werkend hebben!

Op uw eigen IP PBX (IP-telefooncentrale, bv. de Callvoip Telefonie hosted VoIP-telefooncentrale) stelt u in wat er moet gebeuren als een bepaald nummer wordt gebeld. De telefooncentrale-functie blijft dus in handen van uw telefooncentrale; de XRS-apparatuur zorgt dat uw draadloze handsets op de door de centrale aangegeven manier worden geinstrueerd. De ruime capaciteit zorgt dat u met weinig componenten een prachtig systeem kunt bouwen! Door de eenvoudige installatie en voorbereiding voor gebruik van hosted VoIP-services is de XRS 5440 BASE een uitermate interessante oplossing voor het MKB: geen complexe installatie, geen lastige beheerszaken, één allesomvattend systeem, schaalbaar qua bereik, en een grote keur aan DECT handsets beschikbaar, passend bij de uiteenlopende eisen die de uiteenlopende personeelsleden en hun functies vereisen.

xrs.txt · Laatst gewijzigd: 2016/03/10 10:08 door admin